Winkel

Lams- en varkensvlees van De Galgehoeve.

We willen u graag kennis laten maken met lams- en varkensvlees van De Galgehoeve. Al dit vlees is groot gebracht op ons “land”. U kunt dus meteen zien, hoe onze dieren leven en waar dat lekkere stukje vlees vandaan komt.

Wij streven er dan ook naar om een zo constant mogelijk product te leveren. Klik op een product om te lezen wat voor soort product het is en hoe deze te bereidingen is.

Let wel; ons doel is om eerst (bijna) het hele varken en lam te verkopen, voordat de volgende  geslacht wordt. Zo kan het voorkomen dat sommige producten niet meer op voorraad zijn.

 

Lam

Onze lammeren worden in de periode van januari t/m juni in de stal geboren. Dit doen we zodat we de drachtige ooien goed kunnen voeren naar behoeften. We kunnen hierdoor ook de geboorte beter in de gaten houden, zodat als het nodig is, wij een handje kunnen helpen. Zodra het weer zachter word gaan alle ooien en lammeren lekker naar buiten. Daar is volop ruimte en kunnen ze grazen op de dijken en landerijen.

Aan onze producten worden GEEN conserveringsmiddelen toegevoegd, ze worden vacuüm verpakt en meteen ingevroren.

Dit om een goede houdbaarheid te creëren.

 

Rund

De Blonde d’Aquintaine runderen groeien op bij familie van den Kieboom, gevestigd aan de Rietdijk in Breda. De dieren staan in de 2 sterren goedgekeurde potstallen, zodat er rust in de stallen heerst, geen stress is én voldoende ruimte. Het vrouwelijk vee heeft een streepje voor, want de dames staan het grootste gedeelte van het jaar vrolijk buiten op de wei. Dit wordt onbeperkte weidegang genoemd.

Het vlees van de Blonde d’Aquitaine staat bekend om haar unieke vleeskwaliteit: mals, fijndradig, weinig vetaanzet, cholesterolarm en natuurlijk smaakvol.

Kip

Doordat deze kippen natuurlijk opgroeien is de smaak ouderwets lekker. Deze kip ik zo lekker mals, verliest geen vocht en er zijn zeker geen conserveringsmiddelen aan toegevoegd.

Kip zoals kip hoort te smaken.

Verse Soep

Deze heerlijke verse soepen zijn gemaakt in samenwerking met Thieukookt uit Zevenbergen. In onze soepen vindt u producten en ingrediënten van onze boerderij. Dit kan gaan om het vlees wat er in verwerkt is of de groentes die er aan toegevoegd zijn. De overige ingrediënten komen van lokale leveranciers.

In deze tijden word er veel vanuit huis gewerkt en wat is er dan lekkerder dan een kom verse soep tussen de middag of als voorgerecht tijdens het diner.

De Galgehoefse Hapjes

Deze schalen met unieke hapje van De Galgehoeve is een must have voor bij allerlei gelegenheden. Alle hapjes zijn dan ook gemaakt van ons eigen lams- en varkenvlees door Thieukookt. De kippen spiesjes van kippendij (te koop bij ons) en de kazen komen van de Zuivelboerderij De Driehoek uit Oosterhout.

Wenst u De Galgehoefse borrelhap op een ander moment op te halen of anders te samenstellen? Neem dan even contact met ons op, dan denken we graag mee.

BBQ

Diverse producten hebben we voor u samen gesteld. Zeer geschikt voor op de BBQ.
Van gangbare tot luxe pakketten