Winkel

Lams- en varkensvlees van De Galgehoeve.

We willen u graag kennis laten maken met lams- en varkensvlees van De Galgehoeve. Al dit vlees is groot gebracht op ons “land”. U kunt dus meteen zien, hoe onze dieren leven en waar dat lekkere stukje vlees vandaan komt.

Wij streven er dan ook naar om een zo constant mogelijk product te leveren. Klik op een product om te lezen wat voor soort product het is en hoe deze te bereidingen is.

Let wel; ons doel is om eerst (bijna) het hele varken en lam te verkopen, voordat de volgende  geslacht wordt. Zo kan het voorkomen dat sommige producten niet meer op voorraad zijn.

 

Lam

Onze lammeren worden in de periode van januari t/m juni in de stal geboren. Dit doen we zodat we de drachtige ooien goed kunnen voeren naar behoeften. We kunnen hierdoor ook de geboorte beter in de gaten houden, zodat als het nodig is, wij een handje kunnen helpen. Zodra het weer zachter word gaan alle ooien en lammeren lekker naar buiten. Daar is volop ruimte en kunnen ze grazen op de dijken en landerijen.

 

Aan onze producten worden GEEN conserveringsmiddelen toegevoegd, ze worden vacuüm verpakt en meteen ingevroren.

Dit om een goede houdbaarheid te creëren.

Rund

De Blonde d’Aquintaine runderen groeien op bij familie van den Kieboom, gevestigd aan de Rietdijk in Breda. De dieren staan in de 2 sterren goedgekeurde potstallen, zodat er rust in de stallen heerst, geen stress is én voldoende ruimte. Het vrouwelijk vee heeft een streepje voor, want de dames staan het grootste gedeelte van het jaar vrolijk buiten op de wei. Dit wordt onbeperkte weidegang genoemd.

Het vlees van de Blonde d’Aquitaine staat bekend om haar unieke vleeskwaliteit: mals, fijndradig, weinig vetaanzet, cholesterolarm en natuurlijk smaakvol.

Schapenvachten

Een musthave voor in je interieur is tegenwoordig wel een schapenvacht !  Het geeft comfort, warmte en het zorgt voor een geweldige look.

Leg een schapenvacht over de bank, in een stoel of geef ‘m een mooi plekje op de vloer, je kunt met dit product alle kanten op!

Ben je op zoek naar een bepaalde maat of kleur? Informeer gerust naar de mogelijkheden, wij helpen je graag in de zoektocht!